Tuesday, 1 January 2013

20 ?









dah kenapa banyak sangat nombor 20 tu ? haha . ceteka2 .
okey . 20 tu sebenarnya umur aku . dengan rasminya bila terdetiknya jam 0000 malam tadi terhapuslah angka 1 dihadapan umur aku . uuuuuu ~ ayat ! haha .

walaupon befday aku belum lagi sampai . haha . mintak hadiah . tapi separuh hati aku cakap aku still 19 tahun and separuh hati aku lagi cakap aku dah officially 20 tahun . haha . dilema !

*ntahpape punya entry . kahkahkah !

bye 2012 , welcome 2013 )

hai2 you'olls ! happi new year 2013 ! bommm ! bommmm ! *soundefek bunga api . haha .



nampak eiffel tower ? sambut tahun baru kat paghis . hahaha :p

gembira dengan tahun baru ? nice *kasi thumbs up . okey , tahun 2012 aku sangat lah horrible . seriously . banyak masalah . yeah ! a lot of them .
*eleh ! minah nie ye2 je . tu blom jadi gabenor bank negara . lagi banyak masalah kot .
okey ! masalah yang dihadapi oleh gabenor bank negara ke sape ke let them handle themselves . haha . masalah aku , dok dalam kepala aku , aku yang kena handle , aku yang kena pikir ! bagi kanak2 yang baru nak masuk 20 tahun nie , hati aku belum cukup kuat untuk terima a big fat problem yang datang berguing2 macam snow ball yang kecik tu bila dah guling2 atas snow akan jadi besar dan boleh membunuh orang .

        .........................................................................

ape aku merepek nie ?
okey la , aku takde azam tahun baru yang meletup va va voommmm macam orang lain . aku ada satu je harapan .


" moga Allah beri aku kekuatan super power punya untuk aku hadapi hari2 depan , moga Allah kasi hati aku jadi kuat macam badang , moga Allah guide aku untuk semua masalah yang perlu untuk aku buat keputusan , moga Allah akan tabahkan hati aku yang sangat2 rapuh nie untuk terima segala benda yang menyedihkan dan moga Allah akan tetap guide aku to the right path :') "

p/s : hoping for a positive changes in your heart about me . i miss u . please don't hate me . i'm sad !